Parcel·les a Castellón - venda i lloguer de particulars i professionals

Troba un terreny ideal per a crear superfícies agrícoles, ramaderes o industrials o per construir la teva casa.

Venda o lloguer de cases i terrenys a la Provincia

Terrenos.es facilita un servei d'informació especialitzat molt enfocat a parcel·les, solars i finques a la zona de . També compta amb multitud d'anuncis de terrenys i de cases en venda o de lloguer, als quals podreu accedir de forma fàcil i senzilla, amb el cercador avançat que us permetrà filtrar encara millor la informació que necessiteu. A més, la web també presenta algunes dades i estadístiques orientatives relacionades amb l'àrea de la cerca i la informació aportada pels professionals i experts del sector.
Localitats de la província de Castellón
Castelló de la Plana135Vila-real75Borriana67Borriol33Vinaròs40Almenara21Almassora75la Vall d'Uixó65Benicarló62Nules56Masia Pla de Lluch37Moncofa35Onda28Peníscola27Alcalà de Xivert23Xilxes23Canet lo Roig23El Grao19Platja de Xilxes18Sant Jordi16Cabanes13Torreblanca13Benicàssim12Sant Joan de Moró11Sogorb11els Cuarts10les Alqueries9Sant Rafel del Riu9Barri Bellaguarda8les Coves de Vinromà7Montemolino7Sant Mateu8Torrenostra7Traiguera7Urbanització La Torre Bellver7Carinyena6Ribesalbes6Urbanització Font Nova6la Vall d'Alba6Grupo San Cristóbal6Morro de Gos5Peñalba5Soneixa5Alcossebre4l'Alcora4Càlig4Platja d'Almenara - Casablanca4les Useres4Vilanova d'Alcolea4Barri Pino-Forn3Castellnou3Cervera del Maestrat3Xert3Marina d'Or3Mas dels Frares3Navaixes3Partida Ramonet4la Torre d'en Doménec3Urbanització Masia Gaetà3Artesa2Assuévar2Betxí2Benlloc2Casablanca2Cortes d'Arenós2l'Apeadero de Betxí2el Polit2El Prat2Gaibiel2Xèrica2la Llosa2La Playa2Llucena2Matet2Orpesa2platja xilxes2Rossell2la Salzadella2Santa Magdalena de Polpís2la Serra d'en Galceran2Suera2Tales2Toràs2Urbanització Montornés2Urbanització Nova Suera2Urbanització Zorear2Vilafamés2Villatorcas2Vistabella del Maestrat2Altura1Argeleta1Aiòder1Benassal1Castellfort1Caudiel1Xiva de Morella1Xodos1Cuadro Santiago1Desert de les Palmes1El Secano1El Tormo1el Forcall1Geldo1Grupo San Pedro1l'Empalme1La Concha1La Esperanza2la Jana1la Torre de la Sal1la Venta de Sant Antoni1les Platgetes1Lludient1Mas de la Matissa1Mas del Gatellà1Masía la Sorda1Novaliches1Toga1Urbanització el Pinar1Urbanització Les Palmes1Urbanización Monte San Cristóbal1Vilafermosa1la Vilavella1

Sòls urbans, urbanitzables i no urbanitzables

Trieu el tipus de terreny que busqueu i trobeu les parcel·les disponibles en venda o de lloguer de totes les localidats la provincia.

Terrenys amb les característiques més buscades

A la teva disposició terrenys i parcel.les urbanes, urbanitzables i no urbanitzables organitzades per categoríes com:

Terrenys de bancs a Castellón

Explora terrenys de bancs per a projectes agrícoles i comercials. Troba oportunitats atractives pels teus objectius empresarials a Castellón
Vinaròs 5995 m²
504 800 €
Professional
Urbà, 5 995 m²
Carrer de la Castanyola, Vinaròs, Castellón
CiutatResidencial
Urbanització Montornés 876 m²
108 000 €
Professional
Urbanitzable, 876 m²
Carrer del Riu Sénia, Urbanització Montornés, Castellón
CiutatResidencial
Vinaròs 20183 m²
259 000 €
Professional
Urbà, 20 183 m²
Avinguda del País Valencià, Vinaròs, Castellón
Residencial
Castelló de la Plana 1171 m²
108 800 €
Professional
No urbanitzable, 1 171 m²
Castelló de la Plana, Castellón
ResidencialIndustrialRústic o rural
Mostra-ne més anuncis

Últims anuncis publicats de terrenys a Castellón (Provincia)

Troba els últims anuncis publicats recentment de tot tipus de parcel·les de particulars, d'agències immobiliàries o de bancs.
Borriana 3780 m²
1 070 000 €
Urbà, 3 780 m²
Carrer d'Abel Mus, Borriana, Castellón
AiguaElectricitatAutopista o autoviaResidencialСomercial
nou
la Vall d'Alba 1400 m²
3 000 €
Particular
No urbanitzable, 1 400 m²
Mas del Torrelló, la Vall d'Alba, Castellón
ElectricitatCobertura mòbilCultiu oleaginósZona platgesSense explotació o ús concret
Vila-real 889 m²
200 000 €
Professional
Urbà, 889 m²
Vila-real, Castellón
Peníscola 5894 m²
90 000 €
Professional
Urbà, 5 894 m²
Peñiscola, Peníscola, Castellón
Castelló de la Plana 1159 m²
326 000 €
Professional
Urbà, 1 159 m²
Calle Pintor López, Castelló de la Plana, Castellón
Ciutat
Borriana 300 m²
90 000 €
Professional
Urbà, 300 m²
Borriana, Castellón
Borriana 900 m²
225 000 €
Professional
Urbà, 900 m²
Borriana, Castellón
Poble
Peníscola 659 m²
18 900 €
Professional
Urbà, 659 m²
Peníscola, Castellón
CiutatResidencialIndustrial
Mostra-ne més anuncis

On comprar terrenys a Castelló Província

Els terrenys més barats de la província de Castelló es troben als municipis de Benicarló i Viver, amb valors mínims d'1,2€/m². Els segueixen Lucena del Cid amb 1,70€/m² i Vall d'Alba amb 0,50€/m². El preu és tan baix perquè hi ha una gran quantitat de terreny no urbanitzable en venda a Castelló.

El seu valor mitjà de sòl urbà és el més baix de la Comunitat Valenciana (més de 560€/m²). Les zones a Castelló amb els solars urbans més barats són Vallibona, Borriol, Artesa i altres localitats de l'interior de la província. En canvi, les parcel·les més cares estan situades a la zona de la costa, concretament a les localitats de Peníscola, Benicàssim i Vinaròs, amb un valor mitjà de 529€/m² – 606€/m².

La superfície forestal més gran de la Comunitat Valenciana

Castelló és la província situada més al nord de la Comunitat Valenciana. La “Costa del Azahar”, de 120 km de llarg, és on habita la major part de la població. La seva economia es basa en l'agricultura, la indústria ceràmica, la fabricació de mobles i el turisme (tant de sol i platja com rural).

Aquesta zona té un clima mediterrani típic, amb hiverns suaus i estius càlids. És la segona província més muntanyosa d'Espanya i les muntanyes es troben a l'interior, on a l'hivern fa més fred i rep precipitacions en forma de neu.

El seu clima i orografia han donat lloc que sigui una de les superfícies forestals més extenses (amb més de 420.000 hectàrees) i més ben conservades de la Comunitat Valenciana, ocupant més del 60% del territori provincial.

Compta amb diversos parcs naturals on la vegetació predominant és la pineda, les sureres, les alzines i el matoll mediterrani.

Els recursos forestals dels boscos del nord de Castelló (comarques dels Ports, l'Alt Maestrat i el Baix Maestrat) aporten més de 50.000.000 € anualment a través dels productes que se n'extreuen. Tenen un alt valor de mercat (fusta, llenya, fongs o pastures). A més, es realitzen serveis ambientals (ús turístic recreatiu, mitigació del canvi climàtic, reducció de riscos d'inundació i control de l'erosió). Les finques rústiques a Castelló són molt forestals.

Una agricultura revolucionària i sostenible

En les darreres dècades, s'han modernitzat els sistemes de reg perquè siguin més eficients i respectuosos amb el medi ambient, fent servir el reg per degoteig, la microaspersió o l'exsudació, entre d'altres; en què s'incorpora l'abonament directament a l'aigua. A més, s'han realitzat canvis a l'estructura de les línies de cultiu, la qual cosa permet una mecanització i una recol·lecció més eficient.

Entre els cítrics destaquen les mandarines (Oronules, Marisol Fortuna i Clemenules).

A més dels fruiters, en aquesta zona també es cultiven hortalisses com ara: carxofes, tomàquets, melons, escaroles, porros, apis i enciams.

La producció agrícola castellonenca es distribueix tant per Espanya com per la resta del món.

Actualment, la Diputació té a disposició dels agricultors interessats un banc de terres amb terrenys de cultius perduts o poc aprofitats, per frenar la pèrdua de superfície agrària útil, que es poden sol·licitar si es compleixen certs requisits.

Una gran superfície de sòl industrial disponible

Els polígons industrials i parcs empresarials es concentren principalment a les zones costaneres i àrees industrials properes a la capital, així com al port de Sagunt, el més important de la província.

Castelló compta amb més de 6.000.000 metres quadrats de sòl industrial repartits per tot el territori. L'àrea funcional de la capital compta a més amb 11.000.000 de metres quadrats disponibles, dels quals gairebé 6.000.000 estan destinats a ús industrial (sòl urbanitzable a Castelló) preparats per dur a terme activitats econòmiques. En total, la reserva de terreny industrial urbanitzable és de 40.000.000 de metres quadrats.

Els preus més alts corresponen als solars ubicats a la zona de la Ciutat del Transport, seguida de la zona ceramista (Vila-real i Onda), Cabanes i la Vall d’Alba.

Sòls urbans i rústics a preus baixos

Els solars urbans a Castelló són els més econòmics de la regió, on el valor mitjà del sòl urbà (130€/m2) se situa per sota de la mitjana nacional.

El valor dels aprofitaments agraris és el més baix de mitjana, si ho comparem amb la resta de províncies valencianes. Aquest varia segons el cultiu, per exemple, el dels camps destinats als cítrics no fluctua, igual que el dels terrenys rústics dedicats al secà i regadiu; en canvi, els dedicats a les vinyes i oliverars mantenen uns preus més elevats.

A causa de la superfície agrària i forestal, els espais no edificables són els més abundants. A més a més, s'aposta per un creixement territorial sostenible.

En conclusió, la província de Castelló ofereix una gran oportunitat quant a sòl industrial, ja urbanitzat i preparat per a la ubicació d'empreses interessades. Igualment, els urbans ofereixen un avantatge competitiu pels baixos preus en zones urbanitzables. Tant els inversors industrials com els urbanistes trobaran en aquesta zona una alternativa interessant per als seus projectes.

Preguntes freqüents
 • Quins són els llocs més bonics de Castelló?

  Un dels llocs més bonics de la província de Castelló és el Castell Palau de Peníscola, que també és conegut com el Castell del Papa Luna, ja que al segle XV aquí vivia el Papa Benet XIII d'Avinyó. Va ser construït entre els anys 1294 i 1307 pels cavallers templers. D´altres llocs emblemàtics i bonics són també:

  • Catedral de Santa Maria de Castelló

  • El Fadrí

  • Museu de la Ma

  • Parc Ribalta

  • Ajuntament de Castelló

  • Platja del Pinar

  • Visita a Peníscola

  • Castell d'Alcalà de Xivert

 • Què es conrea a la província de Castelló?

  A la província de Castelló es conreen principalment cítrics, com a tota la comunitat valenciana, i també altres tipus de fruites i verdures com la síndria, la col, la coliflor, el bròquil i l'api. Durant els darrers anys s'està experimentant a cultivar l'alvocat al mateix nivell que els cítrics.

 • Quins tipus d'indústria hi ha a la província de Castelló?

  El sector més important de la província de Castelló és el cultiu de cítrics i hortalisses. També, aquí està concentrada la producció més gran de ceràmica de rajoles i de fabricació de mobles a Espanya. Altres sectors importants són: fàbriques de química, indústria de calçat i tèxtil, pesca i turisme.

 • Quines localitats tenen els terrenys més barats a Castelló?

  Els municipis que presenten els valors de sòl urbà, urbanitzable i no urbanitzable més barats de tota la província són: Sant Rafel del Riu, Borriana, Canet lo Roig i Torreblanca.

Aquest web terrenos.es, el responsable del qual és Pirañas Online SL, utilitza cookies (petits arxius d'informació que es guarden al vostre navegador), tant pròpies com de tercers, per al funcionament de la web (necessàries), analítiques (anàlisi anònima de la seva navegació al lloc web) i de xarxes socials (perquè hi pugui interactuar). Podeu consultar la nostra política de cookies i també la nostra política de privadesa. Podeu acceptar les cookies, rebutjar-les, configurar-les o veure més informació fent clic al botó corresponent.